Pozemky Jeřmanice (okr. Liberec)

Informace o projektu

Pozemek:

8299 m²

Cena:

4 165 000 Kč – tj. 502,-Kč/m²

LV:

508

pozemky-jermanice_katastr

Současný stav

V aukci spojené s insolvenčním řízením jsme získali soubor pozemků v pěkné lokalitě obce Jeřmanice, nalézající se na dosah obou velkých severočeských měst Liberce a Jablonce nad Nisou. Pozemky jsou geometrickým plánem rozděleny na 4 samostatné parcely, každá o výměře 1 800 m2 , zbytek tvoří spoluvlastnický podíl v budoucí komunikaci. Umístěny jsou ve svažitém terénu s orientací na východní stranu. Územním plánem jsou pozemky určeny k výstavbě rodinných domů s max. počtem dvou nadzemních podlaží a obytného podkroví. Kupní smlouva je podána na katastr.

Cílový stav

Lokalita má velký potenciál k rozšíření zástavby, v obci již vzniklo několik podobných zón. Máme v plánu ve spolupráci s místní samosprávou rozšířit současný stav na dalších několik desítek objektů a participovat na přivedení veškeré dopravní a technické infrastruktury o navržených kapacitách k pozemku pro stavbu rodinných domů. Rozšíření kanalizace a napojení do ČOV je v obci plánováno.
V lokalitě podél ulice Pastevní se předpokládá výstavba minimálně 30 nových rodinných domů, obec nyní zadala zpracování dopravního posouzení, které by mělo obsahovat mimo jiné i návrh řešení pro zvýšení kapacity a bezpečnost provozu všech účastníků.
Tržní cena zasíťovaných pozemků v současné době indikuje pro danou lokalitu rozpětí mezi 3.500 – 4.000 Kč/m2

Před rekonstrukcí

Po rekonstrukci

Máte zájem o výkup nemovitosti?